Περδίκα 2, Κατερίνη 2351078508 - 6977815846 info@goltsiosestate.gr

Ποίοι είμαστε


Info…

Το Μεσιτικό Γραφείο “Αστερίου Θ. Γκόλτσιου” δραστηριοποιείται στην αγορά του ακινήτου τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια. Έχοντας εξ αρχής ως γνώμονα και οδηγό μας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη, έχουμε εδραιωθεί στον χώρο και αποτελούμε ένα απ’ τα πλέον αξιόπιστα γραφεία στην Πιερία αλλά και τους όμορους σε αυτήν Νομούς.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη...

Το γραφείο μας διεκπεραιώνει εξολοκλήρου την κάθε αγοραπωλησία που αναλαμβάνει. Από την αρχή, από την κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών μας, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ακινήτου. Αυτό επιτυγχάνεται με την στελέχωση του από ανθρώπους, άρτια καταρτισμένους στα εκάστοτε γνωστικά αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την αγορά του ακινήτου.

Ποίοι Είμαστε...

Αστέριος Γκόλτσιος – Κτηματομεσίτης.
Με εμπειρία στα ακίνητα που ξεπερνά τα είκοσι χρόνια, με επαγγελματικές εικόνες από τα “πάνω” αλλά και τα “κάτω” της αγοράς, αποπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά στον κάθε πελάτη που απευθύνεται στο γραφείο μας.

Ελένη Γκόλτσιου – Πολεοδόμος Μηχανικός.
Με σπουδές στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πτυχιούχος Μηχανικός Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης με μεταπτυχιακό στον Αστικό Σχεδιασμό. Με επαγγελματική εμπειρία μεταξύ άλλων και στην Πολεοδομία του Δήμου Κατερίνης. Σκοπός της, η επίλυση των προκυπτόντων τεχνικών ζητημάτων που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κατά την διαδικασία της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Απώτερος στόχος, η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για τον πελάτη.

Μαρία Γκόλτσιου – Δικηγόρος.
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης, ασκεί ενεργό δικηγορία από το 2008. Η διακριτική νομική επίβλεψη της συνολικής διαδικασίας της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου, δημιουργεί την (απαραίτητη) σιγουριά και το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζονται οι εμπλεκόμενες σε αυτήν μεριές.

Αντίγονος Ξηρομερίτης – Σύμβουλος Πωλήσεων.
Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ Καβάλας.